logo-advana
home-tagline
arrow-down-gray
foto site

About A.lex

A.lex focust zich op vandaag nog steeds op de onderneming, haar ondernemer en de vermogende particulier.

 

Een persoonlijke aanpak en kwaliteit staan on top of the list.

 

Door de complementariteit van de verschillende teams is A.lex op vandaag in staat om de onderneming op commercieel, HR, fiscaal en vennootschapsrechtelijkvlak bij te staan. Ook de particulier kan bij A.lex terecht voor erfkwesties of een planning van zijn vermogen.

 

A.lex hoopt in de toekomst verder te kunnen werken aan haar gestage groei maar zal nimmer inboeten op haar kwaliteit en persoonlijke aanpak.

 

Een kapper om de hoek, een KSA-verleden en een gemeenschappelijke droom, laat dat de ingrediënten zijn voor de start van het verhaal van A.lex.

In 2014 begonnen wij, Kevin en Julie, op hetzelfde ogenblik aan een eigen verhaal te schrijven.

 

Julie: 'Ik heb jarenlang in grotere kantoren gewerkt en miste de persoonlijke band met de klanten. Ik had het gevoel dat ik de ondernemingen aan wie ik advies verleende, onvoldoende kende.'

 

In 2014 besloot Julie dan ook om het roer om te gooien en haar eigen visie te volgen. Kleinschaliger, persoonlijker, diepgaander en op meer frequente basis werken bij de KMO's.

 

Ook Kevin besloot op datzelfde ogenblik het kantoor waarvan hij jarenlang deel had uitgemaakt te verlaten.

 

Kevin: 'lk ben steeds gebeten geweest door alles wat met fiscaliteit en vermogensplanning te maken had. Ik merkte doorheen de jaren echter dat de klant meer en meer behoefte kreeg aan een vaste vertrouwenspersoon eerder dan aan een groot juridisch kantoor.'

 

Foto Jobspagina

A little piece of history ...

And A.lex was born ...

Foto Home - A.lex was born_cropped

In 2014 begonnen wij daarom elk vanuit onze eigen woonkamer aan ons eigen verhaal. Een knipbeurt bij een gemeenschappelijk kapper in een klein dorp als Vichte besliste daar evenwel anders over en bracht ons bij elkaar.

 

Julie: 'Kevin en ik kennen elkaar uit onze jeugd, maar we zijn elkaar tijdens de studententijd uit het oog verloren. De klik was er echter onmiddellijk terug en A.lex was al snel een feit.'

 

Kevin: 'Het feit dat we elkaar al sinds onze jeugd kennen, heeft alleen maar voordelen. Toch blijft onze samenwerking in de eerste plaats zakelijk. Wij beseffen dat wij beiden een grote meerwaarde voor elkaar betekenen omdat wij op juridisch vlak perfect complementair zijn.'

 

Vandaag, negen jaar later, hebben intussen al meerdere advocaten zich bij ons aangesloten en begeleiden wij al uw projecten over de hele wereld.

 

De gemeenschappelijke beginvisie is in al die jaren evenwel steeds dezelfde gebleven: kleinschalig en persoonlijk in haar aanpak maar groots in haar métier.